remove_action('wp_head', 'wp_generator'); Ascens de categoria a l’absolut mixta Gironí | Club Tennis Sant Gregori

Ascens de categoria a l’absolut mixta Gironí

Aquest passat Dissabte es disputava la 3a jornada de la lliga Gironina absoluta mixta, contra el CT Caldes, amb l’ascens de categoria en joc després de les dues victòries obtingudes a les 2 primeres jornades.

La lliga arrancava molt bé pels interessos del CT Sant Gregori amb la victòria contra el CN l’Estartit per 4-2 a casa, amb victòries de la Maria, en Jordi, en Francesc i un partit no disputat per no presentar una segona noia.

La següent jornada hi havia una visita complicada als amics del CT Banyoles B. Aquí es va obtenir una treballada victòria gràcies a en Pau, en Jordi i en Javi, en Jordi patint fins al super-tiebreak i en Javi amb solvencia demostrant la solidesa de la “fúria” de Sant Gregori quan juga sobre terra.

Així doncs el partit de Dissabte es presentava com una final tot i quedar encara una jornada. El partit començava amb una brillant victòria del debutant Raül, que no va permetre guanyar cap punt fàcil al rival. En l’altre partit en joc simultàniament la Júlia, tot i fer un bon partit, va tenir poques opcions davant una rival més experimentada.

En el segon torn venia el duel estrella del nostre entrenador en Pau contra en Mia, el guanyador de l’últim Open. El partit començava malament per en Pau que no tenia el seu millor dia i perdia el primer set. Malgrat això va guanyar el 2on per un contundent 6-0 i va acabar guanyant al super-tiebreak. En l’altre partit la Maria començava molt bé guanyant el primer set i posant-se 3-1 al 2on. Però aquí va patir una davallada i va acabar perdent el segon set. En el super-tiebreak es va refer i es va acabar enduent el partit.

Així doncs faltava un punt per assolir l’ascens i aquest va venir altre cop de l’incombustible Javi, que va tornar a donar-nos el punt que certificava la victòria en l’eliminatoria. En el ja instrascendent últim partit en Francesc va perdre de forma contundent.

Per tant després d’aquesta victòria l’equip torna a la categoria que va perdre fa 2 anys, després de que l’any passat no es pogués assolir l’ascens per poc. Moltes felicitats a tots!

Comentaris

comentaris