remove_action('wp_head', 'wp_generator'); Ascens frustrat després de la derrota per 2-4 contra el CT Blanes | Club Tennis Sant Gregori

Ascens frustrat després de la derrota per 2-4 contra el CT Blanes

Quan es va publicar el calendari de la lliga ja es preveia que seria complicat assolir l’ascens, després que 2 equips molt forts com són el Geieg i el CT Blanes, que havien disputat anteriorment aquesta lliga, tornaven a disputar-la. Tot i així s’ha competit i han hagut opcions fins al final.

El partit començava amb els enfrontament entre les noies d’ambdós conjunts. La Maria no va tenir cap opció davant d’una de les millors jugadores infantils de la província, que precisament venia de perdre feia pocs minuts la final del provincial a les pistes del Geieg. Tot i això no va notar el cansament físic i mental i va acabar guanyant de forma contundent a la Maria.

En l’altre enfrontament la Fina va notar la falta de ritme ja que feia uns mesos que no jugava i va començar 5-2 avall. Va aconseguir posar-se 5-4 però va acabar perdent el set. El segon set es van canviar les tornes i la Fina anava guanyant per 4-0, tot i que la jugadora del Blanes va acabar remuntant. Tot i així amb 5-4 a favor de la Fina va recaure d’una lesió que s’havia fet fa 2 setmanes.

Els enfrontaments masculins els obrien en Lluís i en Francesc per part del Sant Gregori. En Francesc li va tocar jugar contra un dels monitors de tennis del club de Blanes i tot i al segon set va plantar-li més cara va acabar claudicant. En Lluís jugava contra un cadet de l’equip que disputava el seu primer partit absolut. Va aconseguir guanyar-lo sense problemes per 6-1 6-2.

Els últims partits eren els d’en Pau i en Joan. Mentres en Pau començava molt bé el seu partit guanyant 6-0 en Joan perdia un primer set molt igualat per 6-4. Al segon set el partit d’en Pau es va igualar més però va aconseguir guanyar-lo igualment per 6-3. Per la seva part en Joan començava molt malament el set amb un parcial de 4-0. Tot i així no es va donar per vençut i després de tenir opcions de posar-se 4-3 i 5-3 va acabar desaprofitant-les per perdre per 6-2.

Malgrat no haver assolit l’anhelat ascens s’ha fet una bona campanya i podem estar satisfets del rendiment global de l’equip. L’any que tornarem amb més força!

Comentaris

comentaris