remove_action('wp_head', 'wp_generator'); Crònica de les finals del IV open de Festa Major | Club Tennis Sant Gregori

Crònica de les finals del IV open de Festa Major

Aquest passat Dissabte van disputar-se les finals del IV open de festa major.

Al matí van disputar-se les finals de dobles masculins i de l’open de menors, i a la tarda les finals masculines absolutes.

A les 10h d’un matí que es presagiava molt xafogós, començaven a pilotejar els dos finalistes més joves, en Nil Pi del CT Cassà i l’Ernest Foix del CT Sant Gregori, que ja s’havien vist les cares aquest mateix any a la semifinal del II Torneig Indoor, on l’Ernest es va imposar en un disputat partit al super tie-break de desempat. L’Ernest va començar amb molta embranzida davant del ja conegut joc defensiu del Nil, i es situava amb un avantatge de 2-0. En Nil però, va seguir amb el seu joc defensiu però efectiu, que obligava a l’Ernest en repetides ocasions a començar de nou el punt des del fons de pista, quan ja semblava que es decantava al seu favor. Això va anant desgastant l’Ernest, provocant-li errades i fent que perdés l’avantatge del marcador. També l’Ernest va acusar més el cansament i la forta calor, havent-se fins i tot de aturar-se el partit degut a un mareig que va patir amb 4/3 al marcador. Finalment, en Nil es va endur el primer set per 6/4. El segon set va començar i seguir amb la mateixa tònica, amb un Nil molt sòlid al fons de pista que fallava ben poc, i només l’Ernest aconseguia punts amb cops guanyadors després de llargs intercanvis. Tot i intentar sobreposar-se, el cansament però va poder més amb l’Ernest i va ser en Nil qui es va acabar imposant al segon i definitiu set per 6/3.

Volem felicitar a tots dos pel bon partit que ens han ofert!

Final sots-14 IV Open d'Estiu 2014

La final de dobles va començar molt igualada guanyant els quatre jugadors els seus respectius saques fins al 2 a 2. A continuació hi va haver el primer trencament de servei per part de la parella Fontbona-Muntaner i es van posar per davant amb 4-2 però la parella Vinós-Brugué van reaccionar i van empatar a 4. Finalment i després d’un altre trencament de la parella Fontbona-Muntaner es van imposar en el primer set per 6 a 4.

El segon set va començar de forma molt diferent. Després d’haver guanyat el primer set, la parella Fontbona-Muntaner va començar molt relaxada en el seu joc, potser massa perquè la parella Vinós-Brugué es van posar amb un resultat favorable de 3 jocs a 0. Quan tot semblava favorable per la parella Vinós-Brugué, la parella Fontbona-Muntaner varen reaccionar i amb grans dretes dels dos jugadors van aconseguir dona la volta al marcador i posar-se per davant amb un 4 a 3. A partir d’aquest moment, la parella Vinós-Brugué encara va reaccionar i van arribar a empatar a cinc jocs. Finalment varen tornar a perdre el seu servei i van perdre per 7 a 5.

En resum, molt bon partit per part de les dues parelles desplegant en alguns moments uns punts d’autèntics professionals i fent xalar als espectadors que ens trobarem a les pistes.

IMG-20140719-WA0000

A la tarda tenien lloc les finals masculines, consolació i quadre normal.

En la final de consolació s’enfrontaven en Jordi Arzoz de Sant Gregori i en Mateo Núñez del Salt. El partit es va posar d’inici molt costa amunt per en Jordi que anava perdent per 5-1. Després d’una gran remuntada fins al 5-5 va relaxar-se i el set va acabar caient per part d’en Mateu.

Al segon set en Jordi va començar més entonat i va aconseguir imposar-se i portar el partit al tercer set. En aquest set definitiu es va arribar al 3 iguals i aquí es va notar la millor forma física d’en Mateu, amb en Jordi que se’l veia molt desgastat després d’un partit de més de 2 hores, acabant inclús amb rampes.

IMG_20140719_182023

Per últim la final més esperada del dia, entre el nostre “profe” Pau Ballester i el jugador del Cassà Lluís Fusté.

El partit començava amb no gaire bé pels interessos del jugador local en Pau que perdia el servei. Amb 3-1 al marcador després d’uns jocs molt llargs tots resolts en iguals en Pau va aconseguir sumar 5 jocs seguits i emportar-se el primer set que va durar més d’una hora, un set que va ser molt igualat i on es van poder veure punts de gran qualitat amb ambdós jugadors fent gala de la seva gran qualitat.

El segon set començava de la mateixa forma que el primer, punts molt disputats, que tot i arribar a cada joc a iguals anaven caient del costat d’en Pau, que veia com cada cop tenia més desmoralitzat al rival. Al final aquest segon set es va resoldre per 6-0 tot i que va ser molt més disputat del que es pugui pensar pel resultat. Prova d’això són les rampes que tenia en Pau als últims jocs del partit.

Final 4

Aquí teniu una foto amb tots els guanyadors i finalistes:

IMG_20140719_204447

Al facebook podeu trobar totes les fotos.

Comentaris

comentaris