remove_action('wp_head', 'wp_generator'); Derrota contra el GEIEG a la lliga absoluta | Club Tennis Sant Gregori

Derrota contra el GEIEG a la lliga absoluta

Aquest passat Dissabte començava la lliga Gironina Absoluta per equips mixtes contra el Geieg en un partit disputat a les pistes que té el club a Sant Ponç. El duel es presentava complicat ja que el Geieg és dels equips més potents de la província i el principal candidat a pujar de categoria.

Els primers duels ja feien presagiar que el partit no seria gaire favorable als interessos del Sant Gregori, amb les dues noies del CT Sant Gregori, la Laia i la Berta, que malgrat van fer uns bons partits van acabar sucumbint contra les noies del Geieg. La Laia va començar molt bé el partit, molt agressiva restant, però amb 2-2 se li van escapar els 3 jocs següents i se li van escapar les opcions de guanyar el primer set. També va notar molt la calor que feia aquest passat Dissabte que va condicionar altres duels disputats.

En les altres dues pistes teniem en Pau i en Toni. En Toni va tenir poques opcions davant d’un dels monitors del Geieg. El duel d’en Pau era el que s’esperava que fos més igualat però tampoc era el seu dia i va notar en excés la calor que feia aquella tarda que li va impedir treure el seu millor joc.

Amb el partit ja decidit es jugaven els últims partits per part d’en Javi i en Lluís, també contra 2 monitors de tennis. Cap dels 2 va tenir cap opció davant d’uns rivals amb un nivell de tennis molt superior al seu.

Així es tancava el partit per 6-0 i ara toca pensar en els següents partits on de ben segur que tindrem més opcions de guanyar. El proper cap de setmana es juga contra el CT Caldes al Catalunya tennis resort de Santa Coloma.

Comentaris

comentaris