remove_action('wp_head', 'wp_generator'); Finals II Indoor Sant Gregori | Club Tennis Sant Gregori

Finals II Indoor Sant Gregori

Aquest matí s’han disputat les 3 finals del II torneig Indoor Sant Gregori al pavelló municipal de Sant Gregori.

El partit inicial ha estat la final de la categoria +40, que enfrontava els germans Fontbona, en Miquel i en Salva.

Miquel i Salva

El partit ha començat amb un intercanvi de breaks fins al 2-2. El partit ha anat pujant d’intensitat en aquest set a mida que s’acostaven els moments decisius, i se l’ha acabat enduent el germà gran en Salva.

El segon set començava molt bé per en Salva amb el 2-0 inicial però en Miquel ha aconseguit tornar a posar la igualtat al marcador. Amb 4-3 en Salva ha fet un trencament que semblava decisiu però ja se sap que en tennis no hi ha res decidit fins que es guanya l’últim punt. El partit ha guanyat en intensitat en un joc que ha tingut uns punts molt llargs disputats i uns piloteigs a molta velocitat. En Miquel ha salvat la pilota de partit en contra que ha tingut en aquest joc i el partit es posava 5-4. En aquest joc en Salva ha restat molt agressiu i s’ha posat amb 0-40, i tot i que en Miquel ha aconseguit aixecar-les finalment ha cedit el joc i ha acabat perdent 6-4.

El segon partit del dia era la final de menors que enfrontava 2 Gregorians, l’Ernest i en Ventura.

Ventura i Ernest

El partit no començava gaire bé per l’Ernest que semblava haver entrat fred al partit i no aconseguia reaccionar davant els forts cops de dreta del seu rival en Ventura, que s’enduia el set per 6-2.

El segon set seguia amb la mateixa tònica, amb un servei potent que li donava molts punts gratis a en Ventura i de seguida es posava 6-2. Tot i això l’Ernest no es donava per vençut i aixecava el 2-0 inicial, i amb uns punts molt treballats acabava enduent-se el 2on set per 6-4.

Així doncs caldria un super-tiebreak per decidir el guanyador final. El super-tiebreak ha començat molt igualat però l’Ernest sempre ha anat per davant i finalment ha guanyat per 10-7. Molt bon partit per part d’ambdós!

L’últim partit del dia era el duel de canyoners entre en Xevi Carré i en Xevi Ramos.

El primer set ha començat molt igualat, amb uns jocs molt ràpids, menys de 2 minuts cada joc, amb potents serveis que no donaven gaires opcions al piloteig. Però amb 2-1 en Ramos ha aconseguit el break que a la postra seria definitiu per aconseguir endur-se el set per 6-3.

El segon set ha començat de la pitjor manera possible per en Carré, amb un break per part d’en Ramos. Això ha fet que estigués molt pressionat tot el set per intentar aconseguir recuperar el break, però avui en Ramos ha estat molt encertat amb el servei, aconseguint inclús varis punts directes amb el segon servei, i no donant opcions de break. Finalment el set se l’ha endut per 6-1 en Ramos.

Aquí podeu veure l’entrega de premis:

Miquel rebent el trofeu de sub-campió

El campió en Salva rebent el trofeu

Ventura rebent el trofeu de subcampió

Ernest rebent el trofeu de campió

Xevi amb el títol de sub-campió

El campió absolut en Xevi Ramos

Foto amb tots els finalistes

Moltes gràcies a tots els participant i a l’alcalde en Quim per assistir a l’entrega! Us esperem a tots a la propera edició.

Comentaris

comentaris