remove_action('wp_head', 'wp_generator'); FINALS III SOCIAL CT SANT GREGORI | Club Tennis Sant Gregori

FINALS III SOCIAL CT SANT GREGORI

Hola a tot@s!

Informar-vos que el proper cap de setmana 10-11 de març tindrà lloc les finals del III Torneig Social CT Sant Gregori a les pistes municipals. L’ordre dels partits serà el següent:

– Dissabte 10 de març a les 16h: FINAL menors de 14 anys que jugaran JORDI BUSQUETS i ERNEST FOIX

Diumenge 11 de març de les 9h a les 14h:

FINAL DOBLES FEMENÍ, a disputar entre les parelles FINA BADOSA/MARIA FUSTEL i CARLA BUIXEDA/LAIA RIGAT o be CRISTINA IGLESIAS/BERTA COMA

FINAL DOBLES MASCULÍ, a disputar entre les parelles JOAN SOLER/JORDI ARZOZ i LLUIS SAIS/FRANCESC COLON

FINAL INDIVIDUAL FEMENÍ, que jugaran FINA BADOSA i CARLA BUIXEDA

FINAL INDIVIDUAL MASCULÍ, que jugaran JORDI ARZOZ i LLUIS SAIS

El lliurament de premis es farà el mateix diumenge, una vegada finalitzats tots els partits, previsiblement entre les 13,30h-14h.

Així doncs, si voleu veure bon tennis, us emplacem a tots a les pistes tant el dissabte a la tarda com diumenge al matí (s’intentarà que hi hagin cadires per tothom així com un petit refrigeri el diumenge al migdia).

Per acabar, recordar a tots els participants del torneig social que encara tenen partits pendents, la conveniència d’anar acabant aquests partits i passar els resultats (a l’adreça: torneig@ctsantgregori.cat) per tal de poder confeccionar la classificació final. Es dona un termini de fins al 31 de març per acabar els partits, a partir del qual s’aplicaran els criteris de puntuació establerts al reglament del torneig. Així mateix, resten també pendents els partits d’ascens/descens del grup sènior masculí que s’hauran de jugar també durant aquest mes de març.

Us esperem!

Salut a tot@s!

Antoni Foix
CT Sant Gregori

Comentaris

comentaris