remove_action('wp_head', 'wp_generator'); Nova victòria a l’absolut mixt per 4-2 contra el CN l’Estartit | Club Tennis Sant Gregori

Nova victòria a l’absolut mixt per 4-2 contra el CN l’Estartit

Dissabte passat es va disputar a Sant Gregori el partit de la lliga Gironina absoluta mixt que enfrontava el conjunts del CT Sant Gregori i el CN l’Estartit

A la una es disputaven els primers encontres per part de la Maria i en Francesc, ambdós partits amb resultat favorable als nostres jugadors. El partit de la Maria va ser molt disputat i tot que anava perdent per 4-2 al 1er set va acabar encadenant 4 jocs consecutius per endur-se el set. Al 2on després de començar 2-0 a favor de la Maria també va acabar essent molt disputat resolent-se per 7-5. Molt més plàcid el partit d’en Francesc que suma una nova victòria a la que ja va aconseguir la setmana passada contra el Caldes per 6-3 i 6-0.

Els següents partits eren els del número 1 en Jordi i l’incombustible “furia” de Sant Gregori, en Javi. En Jordi va notar la inactivitat tennística de les últimes setmanes i va acabar sucumbint en 2 sets. Per la seva part en Javi va fer del partit una lluita constant amb llargs piloteigs que va acabar resolent-se en un agònic tercer set, on el cansament acumulat va acabar afectant més al jugador del CN l’Estartit que va acabar perdent per 6-1.

Per últim quedava el partit de l’Edu que no va notar la falta d’activitat tennística dels últims mesos en els quals només havia estat practicant pàdel i va guanyar de forma contundent cedint només un joc al rival en tot el partit.

L’altre partit femení no va disputar-se per incompatibilitat d’horaris de la nostra jugadora.

Així doncs el resultat final de 4-2 ens manté amb opcions d’ascens. Aquest proper Dissabte torna a haver-hi partit, aquest cop a fora contra el CT Cassà.

Comentaris

comentaris