remove_action('wp_head', 'wp_generator'); Victòria contra el CT Caldes per 3-4 | Club Tennis Sant Gregori

Victòria contra el CT Caldes per 3-4

Aquest passat Dissabte es disputava a les pistes del CTR de Santa Coloma el partit de lliga Gironina entre el CT Sant Gregori i el CT Caldes, els partits masculins a les pistes de green set i els femenins a les de terra Batuda.

En l’apartat masculí el primer partit en acabar va ser el d’en Joan que va guanyar per retirada del rival al primer set, amb molèsties al colze. Esperem que es recuperi ràpidament.

Els següents partits en acabar foren els femenins, amb un punt per cada equip. La María no podia aconseguir la victòria davant una jugadora molt tècnica tot i fer un gran partit mentres que la Berta ens donava el 2on punt de l’eliminatoria.

Posteriorment acabava el partit del nostre capità en Lluís que desprès de perdre el 1er set anava guanyant el 2on però li van remuntar per acabar perdent en 2 sets. Els altres 2 partits encara durarien una mica més ja que se n’anaven els 2 al 3er set. En el primer en Francesc acabaria imposant-se per 6-0 amb el rival visiblement cansat. I en l’altre partit en David, que debutava com a jugador del CT Sant Gregori, va aconseguir també una treballada victòria que a més significava que l’eliminatòria es decidís pel nostre equip.

En el partit de dobles no es va poder aconseguir la victòria tot i guanyar el 1er set ja que un dels nostres jugadors va haver de marxar abans d’hora sense poder acabar el partit.

La propera jornada a casa contra el CN l’Estartit, aquest proper Dissabte a partir de la una.

Comentaris

comentaris