remove_action('wp_head', 'wp_generator'); Victòria contra el CT Calonge per 4-3 a la lliga Gironina | Club Tennis Sant Gregori

Victòria contra el CT Calonge per 4-3 a la lliga Gironina

Per fi s’ha guanyat el primer partit a la lliga Gironina 2013! Després de 3 derrotes finalment ha arribat la primera victòria en un partit molt disputat contra el CT Calonge, per 4 a 3.

El partit començava amb els enfrontaments d’en Pau i en Toni. En Pau no va tenir problemes per guanyar el seu partit, en canvi en Toni es va trobar un rival molt complicat que no li va donar cap opció.
Després van venir els partits femenins, amb la Fina i la Maria com a protagonistes. Tots 2 partits van ser molt disputats. La Fina va començar molt forta i de seguida es va posar per davant 3-0 per acabar guanyant el set, amb la seva rival que no trobava la manera de fer-li punts. Al segon set la noia del Calonge va començar més agressiva amb la Fina a remolc, que va ser incapaç de contrarestar el joc de la rival. El tercer set va seguir la mateixa pauta i no el partit va caure per la banda del Calonge.

Per la seva part la Maria també va començar el partit molt concentrada enduent-se el primer set. El segon set va anar tota l’estona a remolc i tot i remuntar un 5-3 finalment va caure per 7-5. Al 3er set va tornar a dominar amb el seu gran revés a 2 mans i va poder endur-se el partit.

Els últims partits individuals els van disputar en Joan i en Lluís, també molt disputats. En Joan va fer un bon partit davant un rival incomode que arribava a totes les boles però va acabar sucumbint al 3er set. Per la seva banda en Lluís va començar bé el partit posant-se amb break amunt per 3-2. A partir d’aquí i després d’un joc molt disputat que va caure en mans del jugador del Calonge van venir 5 jocs consecutius perduts. Amb 2-0 al segon set les coses no pintaven bé, però en Lluís no va defallir i va seguir lluitant. Va posar-se 5-3 per tancar el set però van tornar a aparèixer els fantasmes del 1er set i va haver d’esperar al tie-break per endur-se el set. Al 3er set es notava el desgast de 2 sets molt durs i amb en Lluís molt agressiu va aconseguir guanyar per 6-1, en un partit que va durar més de 2 hores i mitja, portant així el partit al punt del dobles.

El punt del dobles el van jugar en Pau i en Lluís, i per part del Calonge els rivals d’individuals d’en Toni i en Lluís. El partit va decantar-se de seguida pels nostres jugadors que dominaven a plaer amb la volea. El segon set va començar igual, i de seguida van posar-se per davant 3-0. Només en un dels serveis d’en Lluís es va patir per mantenir el servei quan el partit estava 4-2. Finalment se’l van acabar enduent i el set va acabar amb un 6-3.

Moltes felicitats a tots els nostres jugadors pels bons partits que es van poder veure i pel resultat!

Comentaris

comentaris