remove_action('wp_head', 'wp_generator'); Victòria contra el Geieg “B” i ascens | Club Tennis Sant Gregori

Victòria contra el Geieg “B” i ascens

Ahir a la tarda es va disputar un partit maratonià entre el CT Sant Gregori i el Geieg “B” que va començar a les 3 de la tarda i va acabar gairebé a les 10 del vespre!

El partit començava amb els duels entre els números 3 i 5, en Joan i en Toni per part nostra, contra en Vinós i Víctor per part del Geieg.

A en Joan de seguida se li va posar el partit d’esquena encaixant un 6-1 i 3-0 al segon parcial. Tot i que va lluitar fins al final no va poder fer res i va acabar perdent per 6-2.

El partit d’en Toni va ser un partit d’alts i baixos. Després de començar molt bé amb un 4-1, li van remuntar i el primer set va acabar resolent-se al tie-break, després de salvar vàries boles de set al resto. El segon set semblava que se l’enduria fàcil quan en Toni es va posar 5-1 per davant, però després d’encaixar 6 jocs seguits va acabar cedint el set per 7-5. Al 3er set en Toni va posar-se 5-0. En aquest moment va cedir 3 jocs i van començar a aparèixer els fantasmes del 2on set, però aquest cop el final va ser diferent i va acabar imposant-se per 6-3.

En acabar aquests partits sortien a pista els números 2 i 4, en Pau i l’Edu del Sant Gregori i en Gimeno i en Morales del Geieg.

En Pau va aconseguir una victòria molt còmode amb un tennis molt sòlid que no va donar cap opció a en Josep, que no veia la manera d’aconseguir guanyar punts.

Per altra banda l’Edu va trobar-se un rival amb un estil molt semblant al seu, i no va sentir-se còmode en cap moment. En el primer set després de desaprofitar moltes oportunitats de guanyar jocs va acabar-ho pagant i va perdre per 6-4. Al segon set va començar 4-0 avall, i tot i que no es va donar per vençut va acabar cedint per 6-2.

Ja només quedava l’últim partit entre els números 1, en Jordi del Sant Gregori i l’Albert del Geieg. El partit començava molt bé per en Jordi posant-se 4-0 per davant. En aquest moment va baixar la intensitat i va perdre 2 jocs seguits, però finalment es va poder endur el set 6-2. Al segon set en Jordi va fer una baixada física que va fer que acabés cedint el set per 6-2. A l’últim set els jocs van ser molt disputats però en Jordi va acabar imposant-se per 6-2.

Així doncs s’arribava al dobles amb 3-2 a favor del Sant Gregori.

El primer dobles el van disputar en Jordi i en Joan contra l’Albert i en Vinós. El primer set va caure per part del Geieg de forma clara. En el segon els nostres jugadors van aconseguir forçar el tie-break però van acabar cedint el set i el partit.

L’altre dobles el disputaven en Pau i l’Edu contra en Gimeno i Morales. En Pau va continuar amb el recital de l’individual ben escudat per l’Edu a la volea i van imposar-se clarament.

Així doncs es va assolir el pas a la final i per tant l’ascens, recuperant la categoria perduda l’any anterior.

Dissabte que ve la final, també a Sant Gregori.

Comentaris

comentaris