remove_action('wp_head', 'wp_generator'); Victòria per 2-4 en l’enfrontament contra el CT Cassà | Club Tennis Sant Gregori

Victòria per 2-4 en l’enfrontament contra el CT Cassà

Aquest passat Dissabte va tenir lloc la quarta jornada de la lliga absoluta mixte que ens enfrontava al CT Cassà, a les pistes de terra batuda del Cassà.

Els primers partits eren els que enfrontaven els nostres 2 i 4 d’homes i la nostra 1 de dones. L’enfrontament començava bé pels nostres interessos amb la victòria plàcida d’en Toni. Els altres 2 enfrontament però no corrien la mateixa sort, i tot i que van ser molt disputats i es va tenir opció de guanyar-los tots 2 finalment van acabar perdent-se per 2 sets a 0. En David va fer un bon partit, remuntant un 3-1 al 2on set fent 4 jocs consecutius per posar-se 3-5 però finalment va acabar sucumbint per 7-5. La Maria també va protagonitzar una remontada al 2on set quan perdia 4-1 però al situar-se 4 iguals va perdre els 2 jocs següents per acabar perdent el partit. El primer set també va ser molt igualat perdent-lo per 7-5.

Com que el Cassà no havia pogut presentar 2 jugadors era el torn de l’Edu i el partit que acabaria resultant decisiu. El primer set va caure del costat del Cassà després d’anar guanyant 4-3. El segon set sempre va anar per davant l’Edu però tot i així va acabar resolent-se per 7-5. El 3er i definitiu set va seguir la tònica del segon. De seguida l’Edu es va situar amb break d’avantatge i va poder anar mantenint l’avantatge per acabar guanyant 6-4.

Així doncs la propera setmana hi haurà el duel decisiu de la lliga, contra el CT Blanes, amb l’ascens de categoria en joc.

Comentaris

comentaris